Wifi Advies

Gevraagd en ongevraagd

Als je weet wat je wilt - First Class Wifi - dán kun je het beste beginnen met een Wifi site survey, Ben je nog aan het oriënteren, dan wil je Wifi Advies.

Advies bij nieuwbouw

Regelmatig zitten we met installateurs om de tafel; zeker bij nieuwbouwprojecten. Ze willen precies weten waar de access points komen te hangen, zodat ze weten waar ze de goten voor kabels moeten maken. Onze wifi-architecten tekenen het uit.

Albert

Geen wifi zonder internet, switching en firewalls. Ook daarin adviseren we. Ook dat leveren we.

Albert

Upgraden, maar dan écht

Wil je meer wifi performance, dan is het verleidelijk om een extra access point op te hangen. Maar wat als ondersteunende apparatuur end of life is, dan benut je niet de mogelijkheden van het nieuwe access point. Maak een afspraak voor snel inzicht.

Haal uit wifi wat er in zit

Je bent ervan overtuigd dat wifi jouw bedrijf aan een efficiencyslag helpt, maar twijfelt of je alle mogelijkheden - of de adders onder het gras - ziet. Nodig ons uit voor een brainstorm. Hoe complexer, hoe leuker.

Weet je genoeg?

Ben je al overtuigd, of heb je toch nog wat vragen? Wat het ook is, het is altijd een goede reden om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder. Liever direct contact? Babbel dan gerust even met onze chatbot! 🤖

First Class Wifi in een paar stappen

Scan

Ro, onze Wifi-bot helpt je graag bij het inplannen van een site survey op locatie.

Measure

Met professionele apparatuur meten onze wifi experts de locatie door.

Map

Alle bevindingen worden gedeeld via een uitgebreid rapport, inclusief een implementatieplan.

Plan

Uitvoering van de werkzaamheden en een nameting als kwaliteitscontrole.

Blogs

Over Wifi