Wifi as a Service

Kwaliteit voor een vast bedrag per maand

Ieder bedrijf heeft te maken met de digitale transformatie. Technologie stuwt verandering en maakt steeds meer mogelijk. Juist die snelheid maakt veel bedrijven onzeker. Waar neem ik afscheid van en waarin moet ik juist wel investeren? Je kan niet alles in een keer op de schop zetten, laat staan dat financieren.

Wel wifi, geen voorinvestering

Wil je wifi verbeteren, maar ondertussen voorkomen dat er een aanslag op je cashflow plaatsvindt? Dan biedt onze Wìfi as a Service uitkomst. Alle apparatuur, de installatie, monitoring, beheer en onderhoud worden gecompenseerd voor een vast bedrag per maand. Zo heb je geen voorinvestering, maar beschik je wel over een state of the art oplossing. Vandaag én morgen.

Schaalbare service

Een prettige bijvangst van Wifi as a Service; deze is schaalbaar. Heeft je bedrijf groeiambities of besluit deze af te slanken, dan passen we de service en benodigde apparatuur daarop aan.

Maatwerk

Geen organisatie is gelijk, daarom maken we ieder servicecontract op maat. Om deze te kunnen maken, moeten we een wifi scan maken; meestal in de vorm van een Wifi site survey. De kosten die daarmee zijn gemoeid worden gecrediteerd, zodra de opdracht en service geconcretiseerd is.

Weet je genoeg?

Ben je al overtuigd, of heb je toch nog wat vragen? Wat het ook is, het is altijd een goede reden om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder. Liever direct contact? Babbel dan gerust even met onze chatbot! 🤖

First Class Wifi in een paar stappen

Scan

Ro, onze Wifi-bot helpt je graag bij het inplannen van een site survey op locatie.

Measure

Met professionele apparatuur meten onze wifi experts de locatie door.

Map

Alle bevindingen worden gedeeld via een uitgebreid rapport, inclusief een implementatieplan.

Plan

Uitvoering van de werkzaamheden en een nameting als kwaliteitscontrole.

Blogs

Over Wifi