Wifi Beheer

Proactieve monitoring ontzorgt

Wifi is onderdeel van een IT-infrastructuur die bij veel organisaties continu onderhevig is aan vernieuwing. Innovatie aan de ene kant betekent zomaar een probleem aan de andere kant. Met First Class Wifi ben je verzekerd van een 360º scope. We monitoren en beheren het complete netwerk, of indien gewenst een deel daarvan.

Proactieve monitoring

Hoe goed First Class Wifi ook is, problemen zijn nooit uit te sluiten. Wél kun je ze voorkomen. Wij doen dan met proactieve monitoring op afstand. Daardoor zien we problemen vaak al ontstaan voordat ze tot uiting komen. Zo gaan bij ons de alarmbellen rinkelen als het wifi-signaal bij klanten onder een kritisch niveau zakt. Als de situatie het toelaat, lossen we het probleem op zonder dat de organisatie er iets van merkt.

Beheer vraagt om vertrouwen

De rol van IT wordt steeds groter in het kader van business continuity. En daarmee groeit ook het belang van beheer. Want hoe meer IT je helpt om te versnellen, hoe groter de klap als alles stilvalt.

Weet je genoeg?

Ben je al overtuigd, of heb je toch nog wat vragen? Wat het ook is, het is altijd een goede reden om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder. Liever direct contact? Babbel dan gerust even met onze chatbot! 🤖

First Class Wifi in een paar stappen

Scan

Ro, onze Wifi-bot helpt je graag bij het inplannen van een site survey op locatie.

Measure

Met professionele apparatuur meten onze wifi experts de locatie door.

Map

Alle bevindingen worden gedeeld via een uitgebreid rapport, inclusief een implementatieplan.

Plan

Uitvoering van de werkzaamheden en een nameting als kwaliteitscontrole.

Blogs

Over Wifi